Law Schools Global League

Een internationale academische conferentie tijdens een wereldwijde pandemie.

De uitdaging

Op haar 10-jarige jubileum kwam de Law Schools Global League voor een uitdaging te staan. Hoe geef je een internationale academische conferentie wanneer er een wereldwijde pandemie heerst? En hoe zorg je dat de verbinding en interactie toch behouden blijft?

Dit waren dan ook gelijk de hulpvragen waarmee wij aan de slag gingen.

De oplossing

Om te kijken hoe we de Law Schools Global League konden helpen met de internationale academische conferentie, kwamen we snel op het idee om een opmaat gemaakt platform te creëren waarbij verschillende functies op werden weergegeven.
Zo kon men de juiste papers en informatie vinden van de verschillende Law Schools. Was er een live stream waarin verschillende deelnemers vanuit ieder continent ter wereld werd ingebeld en zorgden we voor gave content in samenwerking met de betrokken academici.

Hartelijk dank voor de samenwerking Law Schools Global League en Tilburg University!

Referentie

“Spectrum Live heeft ons geholpen om een tweedaags academische conferentie om te zetten in een online format. De eerste dag van het congres was een academisch congres met sprekers en deelnemers uit alle delen van de wereld. In het platform dat Spectrum Live hiervoor had gebouwd was veel interactie mogelijk, bijvoorbeeld het stellen van vragen aan elkaar. De tweede dag was en bijeenkomst van internationale netwerkpartners. Dit is een hechte club mensen die elkaar goed kent. De interactie mogelijkheden in het platform zorgden ervoor dat dit ook werd ervaren in de online setting. De samenwerking met Spectrum Live was erg prettig, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Spectrum Live luisterde goed naar onze behoeften en heeft dit vertaald in een goed werkende oplossing.”

 

Michiel Besters – Manager Research and Grant Support bij Tilburg University

 

LSGL

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Stijn. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht