Medux / HartingBank

Hoe je de gehele holding betrekt bij de kick-off van 2021.

De uitdaging

Medux is een overkoepelende naam van een cluster van ondernemingen die kwalitatief hoogwaardige zorgondersteunende producten en diensten leveren aan zorgverzekeraars, (lokale) overheden, zorginstellingen en zorgprofessionals. Onder dit cluster valt ook dochteronderneming HartingBank.

Door de coronacrisis moest Medux op zoek naar een nieuwe manier om de jaarlijkse kick-off/nieuwjaarsborrel te verzorgen voor de ruim 2600 werknemers.

En dus luidde de hulpvraag: hoe zorg je als overkoepelende organisatie voor een toekomstbestendige, milieuvriendelijke en flexibele manier van communiceren met alle dochterondernemingen?

De oplossing

Zo gauw we in gesprek raakten kwamen er al gauw mooie ideeën naar voren. In samenspraak werkten we naar een draaiboek toe voor ieder programmaonderdeel.

Met behulp van het Green Screen, de Circle Stage en de TV Studio met volledige LED achterwand realiseerden we een zeer compleet en gevarieerd programma voor zowel de dochterondernemingen als het moederbedrijf. Zo werden de verschillende ondernemingen echt één geheel. 

Wij zijn trots en dankbaar dat we deze opdracht hebben mogen uitvoeren voor zowel het overkoepelende bedrijf Medux als het dochterbedrijf HartingBank.

Referentie

“Voor twee verschillende merken hebben wij op één dag verschillende online evenementen georganiseerd bij Spectrum Live.

Voor ‘normale’ evenementen is de klik belangrijk, voor een online evenement des te belangrijker. Je bent immers ‘overgeleverd’ aan vakmensen die de techniek moeten laten werken en de boodschap die je wilt geven in beeld en geluid van het scherm moeten laten spatten. Dat is gelukt en dat gaat de volgende keer weer lukken bij Spectrum. De dames en heren van Spectrum beheersen de techniek, zijn in staat om snel te schakelen, denken met je mee, organiseren je ideeën en zijn flexibel tot de laatste minuut.


De grote ruimte maakte het voor ons mogelijk om zowel een (eigen) band te laten spelen, een presentatie te doen voor een green screen en een rustige tafel set-up te hebben met vijf mensen, corona-proof, voor een ronde tafel gesprek. Daarbij kon er ook soepel geschakeld worden met collega’s op andere locaties. Al met al een online event wat verbinding heeft gegeven met zo’n 1.500 collega’s, een online event waarover veel nagepraat is en wordt. Er gaat zeker in en na corona-tijd een vervolg online sessie, webinar of variant wenselijk zijn voor ons bedrijf. Dat gaan we zeker bij Spectrum Live organiseren, mogelijk met de nieuwe technieken en mogelijkheden die ze al met volle overgave aan het (door)ontwikkelen zijn.”                                                                                                                                                 

Rene Martens  – CCO Medux

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Stijn. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht