TOP-WEEK

Hoe je als organisatie blijft verbinden.

De uitdaging

Tilburg Orientation Program (TOP) Week is de introductieweek voor alle (nieuwe) studenten die gaan studeren in Tilburg aan Tilburg University, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool. TOP Week staat bekend als het grootste studentenevenement van Tilburg en is in de afgelopen 39 jaar uitgegroeid tot een waar begrip. Elk jaar wordt Tilburg weer op zijn kop gezet door ruim 4.500 studenten die actief deelnemen.

Dit jaar brak het coronavirus uit waardoor het organiseren van nieuwe evenementen een stuk lastiger is geworden voor organisatoren.

Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie dan toch blijft verbinden met jouw publiek?

De oplossing

In samenwerking met Livewall kwam Top-Week met het concept ‘Uni live pubquiz’. Deze pubquiz zou in eerste instantie plaats gaan vinden in het Koning Willem II stadion. Als analoog evenement kon het helaas niet doorgaan, waardoor TOP-Week snel op zoek moest naar een oplossing. Geen probleem, want als fysieke evenementen niet mogelijk zijn, dan gaan we toch gewoon digitaal?¬†

En zo geschiedde. Met DJ La Fuente, Tony jr., Kav Verhouzer en Sjaak als deelnemers, werd onze studio omgebouwd tot een volwaardig spelshow decor. De studenten speelden vanuit huis mee met de Tilburgse quiz en bekeken via de livestream hoe de deelnemers in de studio het er vanaf brachten.

Door het evenement te digitaliseren kon het zijn doorgang vinden en heeft TOP-Week opnieuw haar doelgroep weten te bereiken.

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Lex. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht