Total Safety Solutions

Hoe digitaal verkopen succesvoller kan zijn dan het fysieke alternatief.

De uitdaging

Total Safety Solutions verzorgt veiligheidscursussen voor bedrijven en overheidsinstellingen en helpt hen zo de veiligheidsprotocollen te verbeteren.

 Normaliter huren zij een locatie af om de training te verzorgen, of komen ze bij de klant langs. Door de coronacrisis zijn beide opties gecompliceerd geworden. Bedrijven willen hun werknemers graag blijven voorlichten over veiligheid, maar proberen fysieke afspraken te vermijden om besmettingen te voorkomen.

Hoe zorg je ervoor dat je als aanbieder van veiligheidscursussen tóch op een veilige manier je klanten kunt helpen ten tijden van een wereldwijde pandemie?

 

De oplossing

We hebben onze studio professioneel ingericht voor Total Safety Solutions zodat zij hier hun cursussen konden verzorgen, terwijl wij alles filmden met meerdere camera’s. 

Het resultaat? TSS bespaart enorm veel tijd, hoeft niet meer het hele land door te reizen, vermindert haar ecologische voetafdruk én kan bovendien haar klanten weer op een veilige manier helpen.

En voor de klanten? Zij beschikken over de video’s en hebben dus niet voor iedere nieuwe werknemer een extra training nodig. Daarnaast kunnen de trainingen flexibel worden ingezet en hoeft er geen rekening gehouden te worden met aanwezigheid van personeel.

Een win-win situatie voor beide partijen! 

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Stijn. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht