Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Essentiële kennisdeling zonder verspreidingsrisico.

De uitdaging

Hoe zorg je als veiligheidsregio ervoor dat de kennisdeling voortgaat, ook ten tijden van een wereldwijde pandemie? En nog belangrijker, hoe zorg je dat het verspreidingsrisico zo beperkt mogelijk blijft tijdens deze kennisdeling?

De oplossing

Voor Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMWB) zijn we aan de slag gegaan met deze hulpvraag. We creëerden een platform waar de verschillende stakeholders konden inloggen met hun eigen inloggegevens. Via de livestream, chatbox en het inbellen van diverse stakeholders zorgden we voor interactie, betrokkenheid en optimale kennisdeling.
Ook de opkomst was vele malen hoger dan bij reguliere fysieke bijeenkomsten. Dit komt, omdat mensen makkelijker vanuit huis of op de locatie waar ze op dat moment zijn, de livestream kunnen volgen. Dit kost de diverse stakeholders minder moeite om deze belangrijke kennisdeling te volgen.

Wij zijn trots en dankbaar dat we deze opdracht hebben mogen uitvoeren voor Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Referentie

Binnen 6 dagen van eerste kennismaking tot realisatie. Dat is wat spectrum Live wist te realiseren voor ons als Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. En dat niet alleen in hun eigen studio, maar ook op locatie bij een van onze ‘klanten’. Helder, vriendelijk én zeer efficiënt hebben we alles doorgenomen en ook buiten werktijd was men bereikbaar om ons voor te bereiden op de Webinar over TwM Covid-19. De interactie met de ‘kijkers’ thuis werd gerealiseerd via de chatfunctie en alle sprekers werden goed in beeld gebracht. De reacties na afloop waren positief, dus wij gaan zeker voor herhaling!

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Stijn. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht