Boomrooierij Weijtmans

Een jubileumjaar mag niet in stilte voorbij gaan.

De uitdaging

Een jubileumjaar van 100 jaar? Daar moet zeker aandacht aan besteed worden en uiteraard gevierd worden. Hoe kan je dit doen in een tijd met een wereldwijde pandemie? Maar hoe kan je dit uitdragen aan studenten van verschillende groene studies en laten weten dat Boomrooierij er nog steeds toe doet, na 100 jaar?

Daarom kwam het idee om het kick-off event te organiseren; ‘Bomen Nederland Studenten Challenge 2021’.

Maar kwam al heel snel de hulpvraag: hoe gaan we de stakeholders verbinden met de studenten, waarbij ook interactie mogelijk is?

De oplossing

Met de benoemde hulpvragen zijn wij voor Boomrooierij Weijtmans we aan de slag gegaan. We creëerden een platform waar de verschillende stakeholders en studenten van verschillende groene studies konden inloggen met hun eigen inloggegevens. Via de livestream, chatbox en het inbellen van diverse stakeholders zorgden we voor interactie, betrokkenheid en optimale kennisdeling. De studenten van verschillende groene studies konden op deze manier kennis verkrijgen, maar nog belangrijker ook vragen stellen aan belangrijke stakeholders in de groene/duurzame richting, zoals Boomrooierij Weijtmans en de Gemeente Tilburg.
Op deze manier kon het Kick-Off Event ‘Bomen Nederland Studenten Challenge 2021’ goed van start.

We zijn blij dat we voor Boomrooierij Weijtmans dit hebben mogen uitvoeren, zodat er verbinding kon worden gelegd tussen de studenten en andere stakeholders.

Bedankt voor de samenwerking!

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Stijn. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht