Selecteer een pagina

Hoppenbrouwers

Hoe je medewerkers met elkaar verbindt tussen verschillende vestigingen.

De uitdaging

Hoppenbrouwers is een groot bedrijf die vele verschillende vestigingen verdeeld over het land hebben. Daarbij vinden zij het belangrijk dat de medewerkers goed geïnformeerd worden en een fijne werksfeer onderling is. Daarom organiseerden ze een avond waarbij de kinderen van medewerkers werden uitgenodigd om te vertellen wat Hoppenbrouwers onder andere doet. Gevolgd door een kennismakingsmoment voor de nieuwe medewerkers en als gezellige afsluiting een Hopquiz met iedereen.

De vraag bij Hoppenbrouwers was dat ze iedereen binnen het bedrijf wilden bereiken en dit op een interactieve en leuke manier digitaal uit te voeren. Zo kwamen zij in contact bij LiveWall en door een samenwerking met LiveWall werd het digitale event uitgevoerd bij Spectrum Live in de TV-Studio.

De oplossing

Nadat de verschillende ideeën werden gedeeld, werd snel duidelijk dat de TV-Studio de juiste ruimte was om hierin drie verschillende opstellingen te creëren. In deze ruimte werd voor een kids-talkshow, een kennismakingsmoment en een quiz een eigen opstelling gecreëerd in een huiselijke informele sfeer, waar men zich thuis voelt. Hierdoor zag je dat het een geheel was.

Tijdens het gehele programma konden de kijkers thuis via de PresentersWall van LiveWall vragen stellen aan de sprekers. Op deze manier werd het publiek betrokken bij de avond en werd het interactief tussen de sprekers in de studio en de medewerkers thuis.

Wij zijn dankbaar dat we deze leuke opdracht hebben mogen uitvoeren in samenwerking met LiveWall voor Hoppenbrouwers.