Selecteer een pagina

Tilting Perspectives Conference 2021
Een internationale academische conferentie tijdens een wereldwijde pandemie.

De uitdaging

Elke twee jaar brengt Tilting Perspectives onderzoekers, experts, beleidsmakers en maatschappelijke organisaties op het gebied van wet en regelgeving samen om nieuwe inzichten te delen, ideeën uit te wisselen en antwoorden te formuleren omtrent hedendaagse uitdagingen met betrekking tot technologische innovatie.

Maar hoe organiseer je dit wanneer er een wereldwijde pandemie heerst? Hoe breng je dan honderden academisie samen op een driedaagse conferentie?

De oplossing

Om te kijken hoe we de Tilburg University konden helpen met de internationale academische conferentie, kwamen we snel op het idee om een opmaat gemaakt platform te creëren waarbij verschillende functies op werden weergegeven. 
Zo konden bezoekers hun eigen profiel samenstellen met contactgegevens, profielfoto’s en papers. Werd er een mogelijkheid gecreëerd om 1-op-1 te chatten en te netwerken. Waren er tientallen interactieve sessies in 7 verschillende tracks waarin verschillende deelnemers vanuit ieder continent ter wereld konden worden ingebeld.

Hartelijk dank voor de samenwerking Tilting Perspectives en Tilburg University!