Studio’s

Onze studio’s

GreenScreen Studio

Een presentatie geven dat kan natuurlijk fysiek. U roept alle stakeholders bij elkaar, zij reserveren tijd in de agenda en stappen in de auto om vervolgens naar uw presentatie te luisteren. Een efficiëntere (en voor veel stakeholders prettigere) manier om dit te doen is door de presentatie digitaal te houden.

Met behulp van het 40 m2 Green Screen zetten we u als het ware ‘in’ uw presentatie zonder dat dit afleidend werkt, in tegendeel zelfs; het bevordert de concentratie van deelnemers en dynamiek van uw presentatie. U kunt zelf door de presentatie heen klikken met behulp van een clicker en uw video’s worden vanuit onze regie ingestart en begeleid. Zo tilt u uw presentatie niet alleen ‘live’ naar een hoger niveau maar is deze ook een stuk geschikter om achteraf te delen.

Voor de organisatie die opzoek is naar een studio waar alles mogelijk is hebben wij de modulaire studio ingericht. Onze modulaire studio heeft dankzij haar verrijdbare wanden, vloeren en indeling ontelbaar mogelijkheden. 

Deze studio leent zich voor (product)presentaties, trainingen, entertainment/shows, en debatten. Dankzij de grote roldeuren aan de zijkant van het pand maken wij het mogelijk om hier bijzondere en grote materialen naar binnen te rijden. Denk aan werktuig, ledschermen, (landbouw)voertuigen, demoproducten en trainingsmaterialen. 

 

Huiskamer Studio

Collega’s bedanken, break-out presentaties, creatieve en/of interactieve sessies. Onze gezellige huiskamer setting biedt de ideale gelegenheid om even de aandacht te verleggen van de serieuze stof.

In onze opslag bevinden zich diverse wanden, stoelen, desks en decoratiematerialen. Deze modulaire huiskamer studio is dan ook geheel naar wens in te richten. 

 

“Door in gesprek te gaan met uw tafelgasten in onze TV-studio waant u zich een ware TV Talkshow gast”.

All you need is

love live!

Spectrum Live heeft niet één oplossing, maar een heel spectrum aan solutions afgestemd op uw exacte situatie. Wil uw organisatie bijvoorbeeld dat uw event openbaar is en door eenieder gevolgd kan worden via de live stream? Geen probleem! Liever een besloten sessie? Geen probleem! Achteraf de vergadering nog even terugkijken of doorsturen? Ook dat regelen wij. Wij zorgen dat alles soepel verloopt, zonder vertraging op de lijn en met de best beschikbare audiovisuele techniek.

Hebben wij uw aandacht? Neem gerust contact op met ons!

Bring it on(line)

Neem voor de mogelijkheden contact op met Stijn. Bel direct of laat een bericht achter.

Schrijf een bericht