Selecteer een pagina

Studio’s

Met ontelbare mogelijkheden

Webinar studio huren met green screen in de omgeving van Tilburg

Een presentatie geven kan natuurlijk fysiek, met alle stakeholders bij elkaar in één ruimte. Het is echter ook zeker mogelijk om een hybride studio te huren voor uw webinar bij Spectrum Live in Udenhout nabij Tilburg. Zo kunt u alleen of samen met enkele stakeholders uw meeting houden. Daarnaast tilt u uw presentatie niet alleen ‘live’ naar een hoger niveau, maar is deze ook een stuk geschikter om achteraf te delen met geïnteresseerden.

Hybride studio huren voor een webinar of talkshow in de regio Den Bosch

Voor het mkb dat op zoek is naar een studio nabij Den Bosch waar alles mogelijk is, hebben wij de studio ingericht. Onze hybride studio heeft dankzij haar verplaatsbare wanden, vloeren en indeling ontelbare mogelijkheden. Deze ruimte leent zich uitstekend voor (product)presentaties, trainingen, entertainmentshows en debatten. Dankzij de grote roldeuren aan de zijkant van het pand maken wij het mogelijk om hier bijzondere en grote materialen naar binnen te rijden. Denk hierbij aan:

  • Werktuigen
  • (Landbouw)voertuigen;
  • LED-schermen;
  • Demoproducten;
  • Trainingsmaterialen;

Daarnaast hebben wij ook een modulaire huiskamerstudio, ideaal om collega’s te bedanken, voor break-out presentaties en voor creatieve en/of interactieve sessies. Onze gezellige huiskamerstudio biedt de ideale gelegenheid om even de aandacht te verleggen van de serieuze stof.

Maak een afspraak en kies de perfecte studio voor uw evenement

Wilt u een hybride studio huren in de omgeving van Tilburg? Maak dan een afspraak en bekijk de mogelijkheden van Spectrum Live in Udenhout. Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013 505 6650 of stuur een e-mail naar info@spectrumlive.nl.

“Door in gesprek te gaan met uw tafelgasten in onze TV-studio waant u zich een ware TV Talkshow gast”.

All you need is

love live!

Spectrum Live heeft niet één oplossing, maar een heel spectrum aan solutions afgestemd op uw exacte situatie. Wil uw organisatie bijvoorbeeld dat uw event openbaar is en door eenieder gevolgd kan worden via de live stream? Geen probleem! Liever een besloten sessie? Geen probleem! Achteraf de vergadering nog even terugkijken of doorsturen? Ook dat regelen wij. Wij zorgen dat alles soepel verloopt, zonder vertraging op de lijn en met de best beschikbare audiovisuele techniek.

Hebben wij uw aandacht? Neem gerust contact op met ons!