Selecteer een pagina

Digitale oplossingen voor de techniek sector

Als technisch bedrijf weet u goed hoe belangrijk het is om effectief te communiceren met uw stakeholders – zowel intern als extern. Uw organisatie ligt vaak onder de loep en draagt veel verantwoordelijkheden. Genoeg redenen dus om kritisch te kijken naar uw communicatieplan. Wie en wat wilt u bereiken met uw communicatie? En wordt dit doel daadwerkelijk bereikt of is het interessant om eens verder te kijken naar de digitale mogelijkheden?

 

Interactieve webinars

Ga voor effectieve digitale communicatie door interactieve webinars te organiseren. Digitale kennisdeling is toegankelijk om bij te wonen, milieuvriendelijk en effectief. Daarnaast wordt alles opgenomen waardoor het later ook on-demand beschikbaar staat – als video of als podcast via uw platform.

Besparen op reistijd en kilometers

Overal meekijken

Nooit meer een sessie missen

In één keer iedereen bereiken

Creatieve content on demand

Creatieve content is aantrekkelijke content – vermakelijk om naar te kijken! Denk bijvoorbeeld aan explainer videos. Dit zijn korte videos van maximaal 10 minuten waarin een thema of onderwerp wordt uitgelicht en de interesse van de kijker wordt aangewakkerd. De videos zijn luchtig maar toch erg effectief om kennis te delen onder het motto: “Kort, maar krachtig!”.

Korte, toegankelijke videos

Vermakelijk en luchtig om te kijken

Introduceert de kijker aan een thema/onderwerp

On-demand beschikbaar

Trainingen en cursussen

Zorg dat de aanwezige kennis in uw organisatie goed gedeeld wordt en bied trainingen en cursussen aan voor uw medewerkers. Live of on-demand… of allebei!

Toegankelijk opleiden

Geen verloren kennis meer

Alle kennis blijft beschikbaar

Een vrijblijvend advies voor uw bedrijf?

Wij kijken graag samen naar een passende oplossing.
Neem vrijblijvend contact op of laat ons u terugbellen!